UPDATE CORONA-MAATREGELEN
FR
Ford Bestseller Serie met Kuga, Focus en Fiesta

Ford hybride en elektrische voertuigen

Als u overweegt om over te stappen op een elektrisch voertuig, dan is het belangrijk dat u de verschillen onderling begrijpt. Klik op de onderstaande pictogrammen voor meer informatie over de Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid en All-Electric-voertuigen.

All-Electric Plug-in Hybrid Hybrid Mild Hybrid


Welk elektrisch voertuig past bij u?

 • Elektrisch opladen Ford
 • Eenvoudig opladen


  Ford biedt een aantal praktische manieren aan om ervoor te zorgen dat de batterij van uw Plug-in Hybrid of All-Electric voertuig opgeladen blijft. Afhankelijk van het type elektrische auto of bestelwagen dat u kiest, bieden we verschillende oplaadmogelijkheden en -oplossingen. We willen dat het opladen van uw elektrisch voertuig zo eenvoudig en pijnloos mogelijk verloopt.

  Lees meer over opladen


 • Ford Mustang Mach-E
 • Een icoon in een nieuw jasje


  Ford Mustang Mach-E: een rijbereik tot 600 km4. Onmiddellijke koppel en meer paardenkracht dan u voor ogen had. Laat al uw ideeën over elektrisch rijden achter u en bereid u voor om verliefd te worden op de bijzondere rijervaring.

  Ontdek de Mustang Mach-E


 • Ford Puma hybride
 • Eis uw ruimte op


  Nieuwe Ford Puma: een mensgericht ontwerp. Opvallende styling. EcoBoost Hybrid efficiëntie. De nieuwe Ford Puma zoekt niet naar aandacht. Zijn verfijnde elektrische aandrijving eist de aandacht op.

  Maak een testrit


 • Herontdek avontuur


  De nieuwe Ford Kuga komt in 2020 met 3 verschillende hybride technologieën. De Plug-in Hybrid schakelt tussen benzine en elektriciteit. Is een plug-in niks voor u? Kies dan voor de zelfopladende EcoBlue Hybrid of de volledige Hybrid optie.

  Inruilwaarde van uw auto berekenen


Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen