UPDATE CORONA-MAATREGELEN
FR
Ford Bestseller Serie met Kuga, Focus en Fiesta

Ford hybride en elektrische voertuigen

Als u overweegt om over te stappen op een elektrisch voertuig, dan is het belangrijk dat u de verschillen onderling begrijpt. Klik op de onderstaande pictogrammen voor meer informatie over de Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid en All-Electric-voertuigen.

All-Electric Plug-in Hybrid Hybrid Mild Hybrid


Welk elektrisch voertuig past bij u?

 • Elektrisch opladen Ford
 • Eenvoudig opladen


  Ford biedt een aantal praktische manieren aan om ervoor te zorgen dat de batterij van uw Plug-in Hybrid of All-Electric voertuig opgeladen blijft. Afhankelijk van het type elektrische auto of bestelwagen dat u kiest, bieden we verschillende oplaadmogelijkheden en -oplossingen. We willen dat het opladen van uw elektrisch voertuig zo eenvoudig en pijnloos mogelijk verloopt.

  Lees meer over opladen


 • Ford Mustang Mach-E
 • Een icoon in een nieuw jasje


  Ford Mustang Mach-E: een rijbereik tot 600 km4. Onmiddellijke koppel en meer paardenkracht dan u voor ogen had. Laat al uw ideeën over elektrisch rijden achter u en bereid u voor om verliefd te worden op de bijzondere rijervaring.

  Ontdek de Mustang Mach-E


 • Ford Puma hybride
 • Eis uw ruimte op


  Nieuwe Ford Puma: een mensgericht ontwerp. Opvallende styling. EcoBoost Hybrid efficiëntie. De nieuwe Ford Puma zoekt niet naar aandacht. Zijn verfijnde elektrische aandrijving eist de aandacht op.

  Maak een testrit


 • Herontdek avontuur


  De nieuwe Ford Kuga komt in 2020 met 3 verschillende hybride technologieën. De Plug-in Hybrid schakelt tussen benzine en elektriciteit. Is een plug-in niks voor u? Kies dan voor de zelfopladende EcoBlue Hybrid of de volledige Hybrid optie.

  Inruilwaarde van uw auto berekenen


Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen