FR

Ford Omnicraft: onderhoud en onderdelen voor alle merken

9/06/2017

Ford levert nu onderdelen voor wagens van alle merken. Het heeft daarvoor een nieuw merk geïntroduceerd: Ford Omnicraft. Ford-dealers in België kunnen hierdoor tegen concurrerende tarieven onderhoudsdiensten en wisselstukken leveren voor personenauto's en bedrijfswagens van alle merken.

De 2.000 meest gevraagde onderdelen, zoals oliefilters, remblokken en -schijven, startmotoren en alternatoren zijn nu al beschikbaar. De komende maanden zal Ford het gamma uitbreiden met onder meer motor- en interieurfilters, hoofdremcilinders en wielnaven.

Omnicraft garandeert competitief geprijsde kwaliteitsonderdelen en een service uitgevoerd door ervaren Ford-technici en biedt auto-eigenaars dus meer gebruiksgemak en een betere klantenervaring.

Klanten kunnen via de dealerwebsite een service boeken.

Meer informatie over Ford Omnicraft

"Omnicraft is het eerste nieuwe merk dat de Ford Customer Service Division introduceert in meer dan veertig jaar en vormt een belangrijke groeikans voor concessies, die voortaan onderdelen en services voor alle wagens kunnen aanbieden", aldus John Cooper, vicepresident van de Ford Customer Service Division. "Omnicraft biedt Ford-dealers een belangrijk voordeel doordat ze kunnen concurreren in het snelst groeiende segment van de globale automarkt."

Omnicraft vult de Ford-familie van onderdelen aan en versterkt het Ford-netwerk. Tegelijk helpt het concessies in België en de rest van Europa om zich te positioneren als unieke leveranciers van onderdelen om verkopers van tweedehandswagens, fleetmanagers en onafhankelijke garages beter te dienen.

Ford biedt ook nog steeds het complete Motorcraft-gamma van vervangingsonderdelen voor oudere Ford-modellen.

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws